Bericht versturen
Thuis

Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Yuda Crystal is één van de belangrijke laboratorium gekweekte de diamantbedrijven van de wereld, hoofdzakelijk actief op gebieden: De gekweekte ruwe (met inbegrip van HPHT en CVD) en in het groot diamanten van de gemkwaliteit laboratorium, laboratorium gekweekte poetsmiddeldiamanten productie en in het groot, Industriële rang HPHT en gekweekte de diamanten productie en groothandel die van CVD laboratorium vervaardigen. Wij zijn een zeer belangrijke speler in de laboratorium gekweekte diamantzaken met regelmatige cliënten. Onze reputatie in de laboratorium gekweekte diamantenmarkt is gebaseerd op zowel stabiele kwaliteit als hoeveelheid.

Wij kunnen onze cliënten van verenigbare levering voorzien, die hen een volledige waaier van productcategorieën aanbieden in termen van grootte, kwaliteit en hoeveelheid.

Onze prioriteit op elk moment is onze aanzienlijke middelen op te stellen naar het succes en de groei van onze cliëntenondernemingen constant te leveren.

Deze toewijding wordt beloond door duurzame verhouding met onze die klanten en partners op wederzijdse verplichting, vertrouwen en integriteit worden gebaseerd.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Henan Yuda Crystal Co. , Is Ltd een internationaal laboratorium gekweekt die diamantbedrijf in 2016 wordt opgericht. Yuda Crystal is gekend voor de het produceren en in het groot laboratorium gekweekte ruwe diamanten van HPHT en CVD-, evenals de productie, in het groot en kleinhandel van laboratorium gekweekte opgepoetste diamanten en juwelen. Yuda Crystal is een zeer belangrijke speler in de industrie die sourcing van laboratorium gekweekte ruwe diamanten vergemakkelijken. Yuda Crystal levert de fijnste diamanten van het kwaliteitslaboratorium voor cliënten over de bol.

Henan Yuda Crystal Co.,Ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Verkoper

Merken : Yuda Crystal

Aantal werknemers : 10~50

Jaarlijkse omzet : 50 Million-200 Million

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Certificaten China Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Certificaten China Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Certificaten China Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Certificaten China Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Certificaten